sábado, 2 de mayo de 2009

CONVOCATÒRIA DIJOUS 7

Dissabte passat a la tarda ens vam tornar a reunir uns quants veïns en el solar, i vam distribuïr algunes de les tasques que s'han de fer, per a seguir endavant amb la lluita i aconseguir que l'Ajuntament de Mataró s'ho pensi millor i ens torni el solar pel barri. Es fan els sords, i per això hem quedat per a BAIXAR A L'AJUNTAMENT DIJOUS 7 .


INICI DEL RECORREGUT: AL SOLAR DE FIGUERA MAJOR.


HORA SORTIDA: 19:30h


*També podeu anar directament allí a l'Ajuntament a les 20:00 h
ENGRESQUEU A TOTS ELS QUE PUGUEU PER A BAIXAR JUNTS!!!
UNITS PODEM!!
Ajudan's a que la convocatòria sigui el més amplia possible entre tots els veïns de la zona i animeu-vos a venir amb xiulets o cassoles per a fer un recorregut pacífic però sonat!!! Demostrem que tenim força veïnal organitzada i que estem disposats a seguir endavant.
Més notícies: DIMECRES 6 SORTIREM per la RÀDIO (MATARÓ RÀDIO) a les 11:35 hem d'estar allí, el que tingui ganes de dir el què pensa i aprofitar per a explicar coses com:
- que Mataró s'està quedant sense solars o espais on aixecar els equipaments que els seus ciutadans necessiten ( la 3a BIBLIOTECA, CASAL DE JOVES, CASALS D'AVIS, ...)
- que els veïns dels barris de Camí de la Serra i Vista Alegre volen el seu propi CENTRE CÍVIC, el seu CASAL D'AVIS, ......
- etc etc .....
En definitiva, que estem lluitant per a tots els veïns de la zona nord de Mataró, per aconseguir que no transformin un solar de tres mil metres en un "bodrio" de més habitatges quan el que encara ens falta són els EQUIPAMENTS bàsics de barri i de ciutat.
ÀNIMS I SEGUIM LLUITANT QUE ENCARA PODEM ACONSEGUIR-HO!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario