viernes, 8 de mayo de 2009

ELS VEÏNS A L'AJUNTAMENT

Pels que no vau poder assistir aquí teniu les intervencions més importants. Ja afegirem fotos més endavant.

Intervencions en el PLE en el següents link:
http://www.youtube.com/watch?v=YQ9YL81cSqw
http://www.youtube.com/watch?v=gjzcgTRptkE&feature=channel_page


el sr que fa la pregunta de ciu és Pere Galvany i el que contesta és el sr Carlos Fernandez del psc. Els que criden són els veïns que estaven a la sala.

8 comentarios:

  1. Enhorabuena por el trabajo realizado por toda la plataforma el jueves en el Ayuntamiento, y en especial para el vecino Julián Martínez. Posiblemente se pueda conseguir mucho más con alguna que otra reunión , a ser posible con el alcalde. Haciéndole ver lo equivocado que puede estar. Selecionando muy bien la parte irónica, textos, preguntas, algo que no les gustaa los politicos.

    ResponderEliminar
  2. Cada dia estoy más orgulloso de los vecinos que tengo.
    Lo de ayer fué un éxito, si continuamos así, lo conseguiremos.
    ENHORABUENA! LA PLATAFORMA SOMOS TODOS.

    ResponderEliminar
  3. Ha sido todo un exito:tanto la bajada hacia el ajuntamiento como en el pleno, si seguimos así lo conseguiremos. Se creian que eramos cuatro gatos.........y resulta que somos un montón.....

    ResponderEliminar
  4. http://www.youtube.com/watch?v=JdKywJgf64k

    ResponderEliminar
  5. Va ser fantàstica la lectura del text, va commoure a tots els de la sala, i els va obrir una mica més els ulls als que governen aquesta ciutat. Ells "miren" però no "veuen". Fa tants anys que ocupen les cadires del poder que s'han oblidat com es fa. Gent amb empenta com nosaltres podem tornar ajudar-los a veure a la gent dels barris, a les seves necessitats, els entorns on viuen. Jo visc amb l'esperança de que de tot això, aconseguirem molt, encara no sé ben bé què però, molt.Més que no quedant-se a casa en el sofà mirant la punyetera tele. Participeu tots ja d'una vegada!!! Per cert, us heu vist a tvm? je je.

    ResponderEliminar
  6. http://www.youtube.com/watch?v=JdKywJgf64k

    ResponderEliminar
  7. Genial, señor Julian estuvo estupendo,y sin pelos en la lengua, clarito clarito.

    ResponderEliminar
  8. El Sr. Barón torna a defraudar als veïns de Figuera Major. Després de tant de temps demanant-li diàleg , ara es despengen dient que organitzarà una “audiència pública centrada en el tema de l’habitatge dotacional” al centre cívic de Pla d’en Boet.
    Encara que l’audiència no sigui únicament per els veïns de Figuera Major que veritablement son els que li estan reclamant constantment, perquè no ho fa a la associació de veïns del barri?
    Dona la sensació de que té por als veïns i quan més lluny del barri, menys vindran i per això ho fa a l’altre extrem de la ciutat.
    Ralasa

    ResponderEliminar