lunes, 11 de mayo de 2009

text del discurs del ple

Aquí teniu el text del discurs que va llegir el senyor Julian en el Ple del dijous.

http://docs.google.com/Doc?id=d73kkkk_0d7tgzqc4&hl=en

LLàstima que el senyor alcalde no es va dignara dir absolutament res de res "senyors donem per finalitzat el ple" ni a deixar contestar alguna cosa a ningú..llàstima, noi no és gens detallista aquest home....l'estarien esperant a casa amb el sopar fred?

Apa, una mica d'humor no fa mal!!!

3 comentarios:

  1. abrir el doc a todos ya que no se puede acceder

    ResponderEliminar
  2. Jo us dic perquè no va contestar res el Sr. ALCALDE, perquè es conscient de que esta fent una FEINA MALT FETA.
    Jo us dic perquè estem tant satisfets els veïns afectats PERQUE ELS ESTEM DEMOSTRANT QUE NO ENS TREPITJARANT TANT FÀCILMENT, com a mínim saben treure les ungles.
    A QUE COU SENYOR ALCALDE?????????

    ResponderEliminar
  3. Es pensen que som una colla d'ignorants o que no sabem el que volen fer en aquesta reunió del dilluns? Heu vist els cartellets? Pocs, només al carrer Riera Figuera Major (o la Riera com diuen ells) Diu textualment: "monòl.leg sobre habitatge dotacional" ?????? Aquesta és l'audiència pública que es va demanar per a parlar ambl'alcalde sobre el fet de la manca d'espais que queden en la zona per aixecar equipaments com dèu mana? Per parlar amb els veïns sobre les seves reivindicacions? Es fan els "longis" i ho aprofiten per a fer més propaganda electoral sobre l'habitatge. Per què no ho van fer això en el 2006? Ens prenen per idiotes o què? Juguen brut i crec que nosaltres massa nèt....i si no volem que ens fotin un gol, haurem de tenir una bona defensa o provocar alguna falta....LLàstima que aquí no hi hagi àrbrit que pugui sancionar-los amb targeta vermella pel seu joc brut. És el que penso.
    Veí de la zona.

    ResponderEliminar