lunes, 20 de julio de 2009

Heu rebut una notificació?


Benvolguts/Benvolgudes veïns i veïnes, ens han arribat veus de que l'Ajuntament està enviant cartes certificades als "interessats". Com sabeu, aquest Ajuntament ho fa tot taaaaaaan legal que no vol deixar d'informar als interessats que té en el seu expedient. No és res primordial el que notifiquen però, ho han de fer. Com en el seu dia no ens van notificar res de res i des del principi sel's hi ha tirat en cara que no van informar del canvi de requalificació del solar ni de la permuta amb l'esglèsia...doncs ara, ho notifiquen tot, tot, tot.
Bé, la carta simplement és una confirmació per escrit d'un text refòs que es va aprovar en el darrer Ple de l'Ajuntament de Mataró per enviar a la Generalitat. Ja vam comentar en el seu dia que la Generalitat havia trobat errades en el PMU, de caire més aviat formal, alguna cosa d'alçades i d'ocupació del solar. Per això, l'Ajuntament ha hagut de rectificar aquestes 4 cosetes i el tràmit legal és aprovar-ho en el Ple i després informar als interessats. Ara ho han tornat a enviar a la Generalitat i allí ho tenen previst per la reunió de setembre. LA GENERALITAT (Comissió Terrritorial d'Urbanisme) NO HA APROVAT ENCARA EL PMU FIGUERA MAJOR !!!! Que quedi ben clar això!!! Ho tenen previst si s'han fet les rectificacions pertinents bé però encara no.

4 comentarios:

  1. VISITAR ESTA PAGINA WEB Y ALGUNOS DESCUBRIREIS COMO NO SON TAN MALAS LAS VIVIENDAS FORMADAS A PARTIR DE CONTENEDORES, MÁS DE UNO DE NOSOTROS YA LAS QUISIERAMOS POR SU VAJO COSTE DE CONSTRUCCION.
    www.prqu.com/proyectoscasascontenedor.htm

    ResponderEliminar
  2. El problema no son las viviendas. Para mí como si son de cartón reciclado!!!! El gran problema ha sido el robo de 2 solares publicos que necesitamos con equipamientos que nunca hemos tenido y a este paso nunca tendremos. Llevar a los niños al parque es hacer cola en los columpios, una pista saturada de bicis, pelotas, niños jugando a tenis, a pilla pilla....y ten cuidado no te cojan algo cuando se meten entre las plantas....
    Es vergonzoso usar esa pista para jugar un torneo de futbol 7, teniendo dos solares como tenemos podrian hacer un campito pequeño para usarlo todos los niños de la zona.

    ResponderEliminar
  3. ¿BAJO COSTE....? Me gustaria saber el coste de la adecuación de los contenedores.
    Ni de chapa ni de tocho NO MÁS PISOS.
    EQUIPAMIENTOS PARA LOS BARRIOS DE ESTA ZONA DE MATARÓ.

    ResponderEliminar
  4. ¡¡¡ A parte.... De sentir verguenza, por lo qué pretende hacer el ayuntamiento; Con el unico espacio libre qué lé queda al barrio...... Siento rrabia é impotencia por no poder impedirlo.

    ResponderEliminar