viernes, 10 de julio de 2009

Última festa del barri ?

Jutgeu vosaltres mateixos però aquest és l'escrit que apareix en el programa de les festes del barri del Camí de la Serra:

" Ja han passat tretze anys des de la primera festa del Camí de la Serra, això tindria que significar que tot rotlla bé i la gent del barri s'ha implicat.
Això no és cert, cada cop som menys gent i costa més tirar endavant, no aconseguim que els veïns participin ni en la festa ni en el bon funcionament de l'Associació.
Des de l'Associació s'intenta fer ho millor pel barri encara que a vegades sembla que no es fa res, no es per falta de ganes sinó per falta de personal, no es pot arribar a tot arreu.
L'Associació de Veïns es de caràcter voluntari i sense anim de lucre. Ningú cobra per muntar la festa.
Les subvencions que dona l'Ajuntament no arriba per pagar les actuacions, per això es demana la col.laboració dels comerciants del barri.
Aquest any la crisis també ens passa factura i no hi ha hagut la col.laboració dels altres anys.
Si per l'any vinent no aconseguim que els veïns s'impliquin, sentint-ho molt aquest any seria l'últim de la festa
.

Com sabeu, molts dels veïns del barri vam pensar que el millor era fer-se'n soci d'aquesta AV doncs, és la manera d'estar informat de primera mà o participar de la vida del barri més directament. Molts encara estem esperant que ens truquin per telèfon o ens fagin arribar una convocatòria d'alguna reunió per a l'organització de les festes, o per alguna altra reunió .....
Si el contingut del text no motiva, també podeu jugar a buscar els accents que no hi ha, els barbarismes o altres faltes d'ortografia i gramàtica que hi ha, .....La veritat és que en el text signat per l'alcalde també hi ha faltes, o potser si ho diu l'alcalde ara és hibern (hivern) i els coneguts "xiringuitos" de la platja de Mataró són "miringitis"...

5 comentarios:

  1. Jureu-me per Déu nostre senyor que l'any que ve, aquest cagarro de festa o canvia donant pas a noves idees (cosa que s'ha vetat sistemàticament pels quatre de sempre, i aquest any TAMBÉ) o es deixa de fer....
    A veure si el problema per plantjar deixar-se de fer la festa ha sigut la infructuosa búsqueda del famós PESETA...
    firmat UnVeíDelBarriQueVoliaDonarIdeesFaMesDunMesISemVaDirQueElProgramaJaEstavaTancat

    ResponderEliminar
  2. Aquest cagarro de festa és sembla que té corda per a rato...ahir vespre es van tornar a queixar de la falta de participació de la gent!! Tenen un morro, que se'l trepitgen, a sobre que més d'un i d'una vam intentar canviar coses i aportar noves idees, ni puto cas, com un zero a l'esquerra les noves idees. I tanta crisi ni històries que els diners sel's han gastat igual. I el presi ha dimitit o no? No ho tinc gens clar bé que va convidar a prendre alguna coseta als polítics que van venir,,,,als afins de l'alcalde es clar!!!

    ResponderEliminar
  3. Que sapigueu que es va oferir la possibilitat de col.laborar amb l'AV Camí de la Serra, i participar organitzant activitats infantils, en nom de la Plataforma, perquè veiessin que no estavem en contra de la seva tasca festiva però, ....la resposta va ser totalment negativa i l'interès nul. Per tant, que no vagin lamentant la manca de participació de la gent que viu al barri del Camí de la Serra i la manca d'interès per a fer coses i participar en les festes perquè sel's hi va oferir col.laboració, idees noves, ajuda, etc i la van rebutjar.

    ResponderEliminar
  4. La colaboración con la Fiesta del barrio se ha de hacer de forma altruista y desinteresada y no en nombre de ninguna plataforma, que únicamente pretende representar a todo un barrio cuando no es de ese modo, pues son unos pocos vecinos, y la mayoría de estos alentados por cuatro vecinos que se sienten afectados. Ideas nuevas y contenidos modernos para un BARRIO JOVEN "SI" pero sin intereses partidistas.

    ResponderEliminar
  5. La manca d'informació als veïns sobre coses com el canvi de direcció del carrer Riera Figuera Major es un exemple de l'interès que té aquesta associació per a informar als seus associats i veïns de la zona. La manca de difussió de les reunions de la Comissió de Festes també és un altre exemple de com "treballen" aquests altruistes i no partidistes oi? Tot el que s'ha fet fins ara en nom de la plataforma no crec que hagi estat en absolut partidista, ni amb cap interès polític, al contrari. Perquè només cal remenar una mica les cireres perquè trobis més d'una podrida....i criticant-nos uns als altres no treurem res. S'ha de buscar solucions a la falta d'interès i implicació de la gent en tots els nivells.

    ResponderEliminar