viernes, 13 de marzo de 2009

No et pots creure tot el que està escrit....

Perquè no comentem una mica el que es diu a la premsa del cas? Veureu un altre exemple de com ens volen girar la truita (recordeu paraules textuals de ja sabeu qui "ellos tienen la sarten por el mango") Bé, doncs que la tinguin .....que nosaltres encara tenim els "ous" a la mà!


I ja se sap sense ous no es pot fer una truita, oi?





Segons l'article d'aquesta setmana al "Tot" el regidor d'habitatge diu que no s'eliminen equipaments sinó que es fa ús de la normativa que permet col.locar habitatges sobre els equipaments. ???? Aquesta és la "botifarra" que ens volen vendre des del primer dia... que no perdem equipament diuen...Es clar, ningú no perd res si abans no ho ha tingut!!! Qué llestos que són, molt professionals, sort en tenim de que ens ho fan veure....Perdonin però, no cal ser gaire viu per adonar-se que els equipaments socials, culturals, esportius, cívics i en definitiva els espais públics brillen per la seva absència en la zona. I si volen seguir tan la normativa, perquè no paren d'anar requalificant solars de la ciutat, i segueixen la normativa fixada? Es clar, ells segueixen la normativa d'anar canviant les normes quan els interessa....i així es van menjant (seguim amb l'argot culinari) un per un o com en aquest cas van fer, de set en set els solars públics disponibles per a seguir edificant, el que ells en diuen equipaments sota habitatges. Realment es creuen que la gent no s'adona que a Mataró s'està asgotant el sòl públic? Això és pel "bé comÚ"? El "bé comú" (boniques paraules) no és el bé per a la comunitat? Escoltar què demana la "comunitat", i no seguir amb la línea d'anar propagant més i més edificabiliat sense sentit.




L'article publicat té teca doncs, té unes quantes coses que porten a error i a continuació, anem a esmenar-les: (sense cap mena de mala intenció, només aclarir coses que creiem que no s'entenen prou bé)


1) Al Ple de març no es va dur a votació la fase d'aprovació inicial, va ser la provisional.
Diferència: doncs a partir de la 1a hi ha 1 mes per a poder al.legar o suggerir i a la provisional
no.

2) La modificació del Pla de Millora no va ser el que va fer passar de sòl reservat per a equipament esportiu i sociocultural a sistema dotacional públic per tant, no va ser aprovat per tots els grups polítics perquè el Pla de Millora Urbana de Figuera Major va ser aprovat per Junta de Govern, o sigui que no es va dur al PLE. Al 2006 es va modificar El Pla General per a poder requalificar els solars!! I recordem que les modificacions del Pla General són constants des de fa anys, i no cal que passin pel Ple.


El que es va aprovar per unanimitat en el seu dia va ser el Pla d'habitatge 2005-2015 on es presentaven 90 habitatges a Figuera Major, quan llavors encara hi havia 3 solars públics lliures d'edificació.


Diferència: volen fer creure a la gent, que els grups de l'oposició van aprovar en el seu dia el PMU i no és veritat!!! No busquem culpable ni innocent, només denunciem la injustícia de no haver avisat als veïns de la zona, nogensmenys afectats per aquesta maleïda requalificació!! Un autèntic robatori nocturn, que quan t'has llevat t'has sentit com un "idiota". Sensació molt pitjor que la de sentir-se "decebut i perplex" (...)
3) "s'edificarà com a màxim 5 plantes a la banda de R.Figuera Major i 4 a l'altra banda. S'hi compta el subterrani".
Aclarim: en els parametres del PMU diu: Planta Baixa + 5 a la banda de Figuera Major i Planta Baixa + 4 tocant a les cases, sense comptar amb el subterrani (en cap moment es parla de cap subterrani ) i recordem que la 1a fase va sense aquest espai subterrani (no hi ha diners per foradar el terra i poder oferir un parquing)
4) 38 al.legacions en contra del Projecte? Cap d'elles va ser acceptada pel govern? Quan? On?
Durant el Ple del 5 de març ningú va dir res respecte les al.legacions, encara no ha rebut resposta cap veí. Quina lectura se'n pot fer d'això? Doncs, que no tenen ni un pèl de respecte o interès en escoltar el que diuen els veïns, perquè segueixen endavant el tràmit processal sense respondre a les coses que els veïns demanen o suggereixen sobre el PMU.
S'ha pensat obrir un concurs d'idees per a canviar el nom d'aquest PMU, Pla de MIllora Urbana? Pla sí, però de "Millora"? S'accepten idees i potser acabarem sortejant un magnífic joc de paelles pels guanyadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario