sábado, 7 de marzo de 2009

Qui governa aquest municipi?



15 és el número màgic del Ple municipal !!!
15 són els vots que governen aquesta ciutat!
El portaveu del govern va dir en el Ple del 5 de març que es sentia "decepcionat" pels vots en contra de tota l'oposició vers l'aprovació provisional del PMU Figuera Major. Doncs, els veïns de la zona afectada per aquest PMU es senten tan o més decepcionats al veure com el propi govern municipal no escolta ni atent a les necessitats i demandes que l'hi estant reclamant.


No es pot dir més alt ni més clar, l'oposició va aprovar en el seu dia el pla d'habitatge, però ara ha escoltat als veïns. Ara ha trepitjat el terreny on es pretén encabir el projecte i ha escoltat els arguments veïnals en contra del Pla de Millora. Els veïns demanen legítimament el què com a ciutadans es mereixen. A la zona hi viuen quasi 8.000 persones i de la mateixa manera que ha passat i està passant a d'altres zones noves de la ciutat, encara no estan garantits ni ubicats i molt menys projectats els espais públics, equipaments i serveis bàsics per a cobrir la demanda. El govern no escolta aquestes demandes, només es preocupa dels espais buits per a edificar i edificar, per la via de les constants modificacions d'un Pla General urbanístic desfasat (1996), gens flexible a l'evolució ciutadada i de la societat. El govern no escolta, perquè el què es reclama és pel bé comú, i no diu el govern que ha de servir al bé comú?


L'oposició ha escoltat i ha votat en contra de l'aprovació del Pla, per què no ho fa el govern? Quin tipus de govern, votat pels ciutadans, continúa creient que tot ho fa pel bé comú i continúa anant a contracorrent del que l'hi estant reclamant els veïns? Quin tipus de govern tenim, que continúa tirant endavant el procés d'un Pla de Millora Urbana, quan de "Millora" pels veïns no en té res. quin tipus de govern no escolta les necessitats i demandes pel bé comú que estant reclamant els seus propis ciutadans que potser un dia, els van ajudar a pujar a la cadira del poder on estant ara sentats? Si formessin part d'un equip de futbol podriem dir: "Compte senyors, que potser no s'adonen de que s'estant jugant la titularitat en el proper partit".

1 comentario:

  1. Los que nos gobiernan en este Ayuntamiento, no escuchan a nadie, ellos se lo guisan y ellos se lo comen, pero la UNIÓN hace la FUERZA.
    ÁNIMO!

    ResponderEliminar