miércoles, 8 de abril de 2009

Altres blogs on surtim

Benvolguts i benvolgudes veïns i veïnes, ens agradaria informar-vos de que podeu veure un tall de video de la Reunió -Assamblea del passat dia 2 d'abril en el següent link:
En el youtube podeu trobar altres talls de video d'accions com les de la nostra presència al ple de l'Ajuntament.
Aquest tall de video també el podeu veure al blog veïnal següent:
Hem de donar les gràcies al personal que gestiona aquest blog veïnal BARRIO VIVO doncs, no és la primera vegada que ens "penja" videos de les nostres actuacions i així ens dóna un cop de mà amb el tema de la difussió de les nostres reivindicacions. Moltes gràcies barrio vivo!!
Un altre blog molt aconsellable per consultar i que també ens ha defensat i ha informat sobre el què nosaltres volem és:
A un i l'altre volem agrair la feina veïnal que fan i la manera que tenen de dir el què pensen. Amb total llibertat expliquen, comenten, denuncien,....cal dir que, sovint amb una bon toc d'ironia i sarcasme que fa més directe el tema polític de la ciutat. És aconsellable que busqueu els articles que parlen de nosaltres, però també us aconsellem tot el seu contingut doncs, acostuma a estar molt al dia de les situacions polítiques, socials i veïnals de la nostra ciutat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario