viernes, 3 de abril de 2009

VEÏNS UNITS FEM FORÇA!!!


ÈXIT DE PARTICIPACIÓ EN L'ASSAMBLEA DE VEÏNS :

Tot i la problemàtica que tenim amb els cartells que es col.loquen a tota la zona per a convocar les reunions, hi ha gent que es dedica a arrancar-los, podem estar satisfets amb la participació de la convocatòria d'ahir al vespre.

A partir d'una presentació en format power point (pantalla) es van aclarir els dubtes i es va explicar en quin moment estem del tràmit legal del PMU de Figuera Major.
Tot aquell que va voler va dir el què pensava, i globalment
es va VOTAR NO ALS PISOS !!!


També es va decidir les ACCIONS següents:
- Convocatòria cada primer dijous de mes ( 7 MAIG i 4 JUNY ) davant l'Ajuntament.
2ª - Demà DISSABTE 4 d' ABRIL CONCENTRACIÓ de VEÏNS a les 18:00h DAVANT ELS BARRACONS ESCOLA.


- Organitzar diferents activitats o movilitzacions durant aquests dos mesos. En el solar afectat però, també altres sortides lúdiques, trobades ....

També es va dir que:
1ª - Es seguiran tots els procediments legals possibles haguts i per haver per continuar reivindicant la posició en contra dels pisos.

2ª - El sr.Gomez com a President de l'AVCamí de la Serra va manifestar recolzament a la Plataforma veïnal.

3ª - La gent col.laboraria més en el tema de la difussió i comunicació dels actes o accions que s'organitzin.

4ª - La gent visitarà el blog i s'apuntarà com a seguidor. Potenciarem més la via d'internet.
....etc..

GRÀCIES A TOTS PER TOTS !!!
i recordeu que aquest BLOG és de tots per a tothom !!!
Recomaneu-lo als vostres veïns, amics i familiars. Aprofitem al màxim aquesta eina que en podem treure molt de suc tooooots!!
També disposeu del mail: plataformafigueramajor@gmail.com per a contactar.


5 comentarios:

  1. TODOS UNIDOS LO CONSEGUIREMOS,en la reunión de anoche eramos unas cien personas.

    ResponderEliminar
  2. Vull explicar una historia de la meva infancia. Jo vivia al costat d'un solar amb una casa molt gran. Jo era molt petit, i vaig escoltar que la gent estaba furiosa perque deian que farian pisos i la gent no volia. Recordo que cada nit molta gent en aquell solar feia foc, feien carn a la brasa, reien i els nens jugavem fins tard al costat de la foguera. Recordo que al mati la gent gran que no tenia feina tambè anaba al solar. Recordo que deien serà dur quan portin les màquines i tinguem que estar davant. Pero ara quan paso per davant d'aquell solar i veig una llar d'infants i un centre civic, s'anomena CAN NOE ja entenc perque lluitaven. I SI VALIA LA PENA¡¡¡.

    D'allò vaig apendre que si la gent s'uneix i aporta sacrifici personal pel be comú tot s'aconsegueix. Tambè recordo que algunes nits venien uns senyors amb unes "xapes" penjades a la samarreta de color vermell i jo preguntaba, qui son? el meu pare deia els "comunistes" que venen a fer costat al poble, i ara veig que els "comunistes" estan a l'altra banda, no escoltant al poble sino als que tenen el poder.

    NO PODEM ADMETRE QUE L'ULTIM ESPAI PER AQUEST BARRI MANCAT DE SERVEIS S'UTILITZI PER PISOS.

    LA UNIO I EL SACRIFI PERSONAL POT PORTAR A GUANYAR AQUESTA BATALLA.

    ResponderEliminar
  3. Tiki, la teva història m'ha emocionat i alhora hem servirà per a donar-me forces per seguir endavant. LA UNIÓ FA LA FORÇA!!! I exemples com els que expliques ens ho demostren. Recordem els de Cerdanyola amb els parquimetres, units i amb constància ho van aconseguir. Això és el que hem de mantenir: LA UNIÓ i LA FORÇA per a poder amb el que sigui!!! Ooooooe, oe oe oe, oeeeee,oeeeeeeeee!!

    ResponderEliminar
  4. Ànims, hem de seguir endavant i no defallir!!! Demostrem a tothom el que diuen: "QUERER ES PODER" !!!!!!! !!!!!

    ResponderEliminar
  5. Me gustó que por fin la asociación de vecinos cami de la serra dijera que nos apoya. Hay que reconozer que mas vale tarde que nunca y si el hombre no lo veia claro ahora creo que lo ve perfectamente.

    ResponderEliminar