sábado, 13 de junio de 2009

INFORMACIÓ + detallada del PLE

En el PLE DE DIJOUS 11 DE JUNY, els veïns vam trobar interessant baixar perquè, a banda de passar per allà i demostrar a qui fagi falta que encara no ens hem cansat, i que la lluita segueix en peu perquè ells volen....
1- CIU va intervenir sobre el tema del PLA D'HABITATGE
2- CUP va intervenir sobre el tema dels habitatges de protecció oficial que l'Ajuntament està fent al Carrer Almeria de Vista Alegre. La venta de l'habitatge en planta baixa per local comercial.

PODEU AMPLIAR INFORMACIÓ amb aquest document publicat per CIU i amb el Link següent(extrets dels mateixos partits de l'oposició):


"L’evolució econòmica del país a variat molt des de que aquest Ajuntament l’any 2006 va aprovar el Pla Local de l’Habitatge vigent.

CiU vol la revisió a fons del Pla local de l’habitatge
04.06.2009
L’evolució econòmica del país a variat molt des de que aquest Ajuntament l’any 2006 va aprovar el Pla Local de l’Habitatge vigent.

El govern municipal va basar tot el desenvolupament del Pla en unes dades, sense tenir mai en compte les informacions que anaven apareixent sobre l’ evolució econòmica del país, que ja fa temps indicaven un refredament del negoci immobiliari i financer. Ara, som tots els mataronins els que hem de pagar de la nostra butxaca el capital necessari per a que es segueixi desenvolupant un Pla de l'Habitatge que cal revisar immediatament de dalt a baix.

Unes revisions en les que s’haurà de tenir en compte aspectes que reflecteixin la situació econòmica, però també que millori l’actual Pla amb les aportacions realitzades des dels organismes de participació ciutadana per fer que la nostra ciutat arribi a ser de tots els mataronins. Cal activar organismes que es troben funcionant al “ralentí”, com la Mesa Local d’Habitatge, constituïda en el seu dia amb el compromís de tots els signants del Pla Local de l’Habitatge per tal de col•laborar en el desenvolupament de les actuacions que eren previstes i que ara no es poden executar.

La revisió del Pla Local de l'habitatge i del model de ciutat s’han de portar a terme amb la rapidesa que la responsabilitat de governar exigeix. L'actual crisi no hi entén d’esperes i força cada dia més al govern a adoptar mesures a corre cuita que el porten a cometre encara més errors que ens perjudiquen a tots el mataronins.

És per això que el grup nacionalista ha presentat una iniciativa en la qual proposa, que el govern municipal activi els mecanismes necessaris per portar a terme, amb tota la celeritat possible, una revisió a fons del vigent Pla Local de l’Habitatge que permeti adequar-lo a la situació econòmica i social actual, en la qual hi participaran tots els grups polítics representats al Consistori i s’integrin en la revisió del Pla Local de l’Habitatge les aportacions provinents de la participació ciutadana amb l’objectiu d’aconseguir que la nostra ciutat

Sobre el tema del Carrer Almeria en parla en Joan Jubany:


En breu, penjarem algunes de les fotografies de la nostra assistència al pLE. Aprofitem per a demanar des d'aquest blog la reproducció en directe dels plens municipals per la televisió doncs, són per a gravar-los des de casa i tornar a repetir segons quines escenes dels polítics del govern, tot just quan veïns com nosaltres entren en la sala. "MEL....o temía" jejeje jeje

No hay comentarios:

Publicar un comentario